woensdag 1 november 2017

Kunstwerk verbindt gemeente voor goede doel

Begin september benaderde Thijs Verleg van Heeze24 mij om een schilderij in het thema carnaval te maken met als doel de 5 kernen binnen de gemeente Heeze te verbroederen tot een gezellige en leefbare gemeente.

Afgelopen maandag is het schilderij in de raadzaal van het gemeentehuis onthuld en heeft wethouder van Cultuur Toon Bosmans de 1e zeefdruk ontvangen.
Van dit schilderij zijn in totaal 1111 posters gemaakt, 22 zeefdrukken en 150 etiketten voor op een mooie rode wijn uit Orvieto.

Het schilderij is te koop en de gehele opbrengst gaat naar het goede doel Stichting WeesGelukkig. www.stichtingweesgelukkig.nl
Deze stichting zet zich in voor kinderen die op minderjarige leeftijd 1 of beide ouders verliezen.
Tot 25 januari 2018 kan er op het schilderij worden geboden. De flessen wijn zijn exclusief te koop bij de Wijnhoeve in Heeze voor € 7,- waarvan er € 1,- naar het goede doel gaat.
Vanaf "d'n 11e van d'n 11e" kunnen mensen die de karnavalsposter voor hun raam hebben hangen elke week een taart winnen. De poster is gratis verkrijgbaar bij een van de sponserende winkels in Heeze.Geen opmerkingen:

Een reactie posten